S nama udišete čist zrak

Zahvaljujući jedinstvenoj HEPASilent™ tehnologiji i pametnom dizajnu.

PROLJETNA AKCIJA na Blue liniju

Uz kupnji Blue uređaja 3210,3410 i 3610 dobivate na poklon predfilter u željenoj boji.

Iskoristite priliku!

Uz kupnju uređaja iz HealthProtect linije, na poklon dobivate Blueair Cabin P2i – Premium pročišćivač zraka za auto u vrijednosti od 413,43 € (3.114,99 kn)

Posjetite nas

Blueair trgovini u Vlaškoj 125, 10000, Zagreb.

Radno Vrijeme:

Pon, sri i pet 09:00 – 15:00
Uto i Čet 09:00 – 18:00
Sub 09:00 – 13:00

Oprah's Favorite Things

Na popisu najdražih stvari Oprah Winfrey za 2021. nalazi se i Blueair HealthProtect™ pročišćivač zraka!

HealthProtect ™ 7400 pročišćivač zraka

Uklanja 99,99% koronavirusa u zraku u laboratorijskom okruženju *

*HealthProtect ™ seriju 7400 testirao je neovisni laboratorij u komori od 0,37 m3. Nije dokazano da ubija SARS-CoV-2, smanjuje ili spriječava prijenos COVIDa-19.

Pročišćivači zraka za sve prostorije

10-40m²

Mala

Spavaće sobe, kuhinje, mali uredi, učionice, vrtići…

40-60m²

Srednja

Dnevne sobe, uredi, ordinacije, čekaonice, učionice, restorani…

60-110m²

Velika

Open space uredi, konferencijske sobe, hoteli, učionice, fitness centri, restorani…

Veća od 110m²

Extra velika

Industrijske hale, skladišta, konferencijske dvorane, hoteli, logistički centri, tiskare…

Health Protect

Upoznajte seriju Health Protect™

HEPASilent Ultra™ je najnaprednija patentirana tehnologija filtracije. Uništava 99,97 % bakterija i virusa, uklanja prašinu, pelud, peruti, plijesan, HOS (hlapljivi organski spojevi) i mirise.

Blue

Upoznajte seriju BLUE

Blueair Blue pročišćivači sadrže vodeću svjetsku tehnologiju za filtriranje. Upravljanje preko samo jedne tipke čini ih laganima za korištenje, a rezultat je savršeno čist zrak 24/7.

DustMagnet

Upoznajte seriju DustMagnet™

DustMagnet™ pruža rješenje za nakupljanje prašine u domu jer koristi jedinstvenu tehnologiju za uklanjanje prašine prije nego što se nataloži na površinama, a njegov moderan dizajn u obliku pomoćnog stolića omogućuje da se neprimjetno uklopi u vaš interijer.

Classic

Upoznajte seriju CLASSIC

Blueair Classic preporučuju alergičari – Classic je bezvremenska opcija koja posao obavlja tiho i učinkovito.

Pro

Upoznajte seriju PRO

Profesionalne izvedbe s minimalističkim dizajnom – Pro uređaji su savršeno pogodni za veliku radionicu, studio ili uredsko okruženje.

Cabin

Upoznajte seriju Cabin

Blueair Cabin je pročišćivač zraka za vaš automobil, kamion ili kamp-kućicu. Svatko u vozilu udiše čist zrak oslobođen gradskog smoga, štetnih supstanci i formaldehida koji isparava s unutrašnjih dijelova.

BLUEAIR

Dokazana učinkovitost

Učinkovitost dokazana putem neovisnih ispitivanja

Povezani uređaji

Samo dodirnite zaslon

Pomoću Blueair aplikacije možete upravljati Blueair pročišćivačima i nadzirati kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru sa svog pametnog telefona.

BLUEAIR

Zadovoljni klijenti

Kod pročišćivača Blueair kao njegovu glavnu karakteristiku istaknuo bih jednostavnost njegove uporabe te njegov tih način rada. Uređaj smatram jednostavnim za korištenjem, vrlo učinkovitim i kvalitetnim. Dizajn uređaja opisao bih kao minimalistički i moderan, odiše jednostavnošću. Na ljestvici od 1 do 10, vjerojatnost da ću uređaj preporučiti obitelji, kolegama ili prijateljima je 10.
Sviđa mi se moderan i minimalistički dizajn uređaja Blueair Blue 3210, odabrala sam boju koja se odlično uklapa u prostoriju pa on služi i kao ukras. Ne zauzima puno mjesta, vrlo je lagan te jednostavan za rukovanje i održavanje.
Uvjerena sam da su uređaji za pročišćavanje zraka proizvođača Blueair najefikasniji i u svakom pogledu najekonomičniji od svih uređaja takve namjene, koje je moguće nabaviti na našem tržištu. Stoga ih svima toplo preporučujem!
Marko
Zagreb
Uređaj je prije svega modernog dizajna i uklapa se odlično u svaki prostor. Instalacija i puštanje uređaja u rad je prošlo bez ikakvih problema, spajanje na wifi je također besprijekorno brzo.  Prilikom rada uređaja ventilator je skoro nečujan, čak i kod najvećeg opterećenja, a brzina prozračivanja prostorije je vrlo brza. Udaljeni pristup uređaju funkcionira besprijekorno, što mi je vrlo bitno pogotovo u vrijeme pojačane koncentracije alergena. I još jedan veliki plus je "polica" na vrhu uređaja na koju se može odložiti knjiga, mobitel ili nešto slično.  Sve u svemu uređaj bi preporučio svakome tko želi učinkovit, tih, moderan pročišćivač zraka.
Miroslav Stanković Vrček 
Uređaj za pročišćavanje zraka kupila sam prvenstveno za kuhinju, za uklanjanje prašine, plijesni koja se stvara uslijed kondenzacije tijekom hladnijeg perioda godine te za uklanjanje dima cigareta. Učinkovitost uređaja veća je od mojih očekivanja - zrak u prostoriji osjetno je čišći i gotovo je nevjerojatno koliko je učinkovit na uklanjanju dima cigareta. Također je važno naglasiti da je radni vijek karbonskog filtera u prosjeku šest mjeseci, za razliku od sličnih uređaja nekih drugih proizvođača, gdje je filtere potrebno mijenjati čak svaki tjedan.
Sviđa mi se moderan i minimalistički dizajn uređaja Blueair Blue 3210, odabrala sam boju koja se odlično uklapa u prostoriju pa on služi i kao ukras. Ne zauzima puno mjesta, vrlo je lagan te jednostavan za rukovanje i održavanje.
Uvjerena sam da su uređaji za pročišćavanje zraka proizvođača Blueair najefikasniji i u svakom pogledu najekonomičniji od svih uređaja takve namjene, koje je moguće nabaviti na našem tržištu. Stoga ih svima toplo preporučujem!
A.J.
Uređaj Blueair kupili smo krajem prošle godine i pokazao se kao odlična investicija. Ne zauzima puno prostora, izuzetno je tih, filteri se lako čiste, a mobilna aplikacija je odlična. Dizajn sam govori o sebi i obavezan je dio razgovora sa svim klijentima koji nam dođu u ured. Definitivno preporučamo ovaj uređaj.
Everest Accounting d.o.o.
Moj Blueair Blue 3210 je kupljen da bi pomogao mom djetetu boriti se s alergijama, osobito u proljeće i jako smo zadovoljni s uređajem.  Jednostavan je za upotrebu, izrazito tih, a dizajn savršen, minimalistički, uklapa se u sve prostore. Filter traje jako dugo. Jedina zamjerka je cijena, ali isplati se uložiti u zdravlje kako mog djeteta tako i cijele obitelji.
Lidija
Rijeka
Jako sam zadovoljna Blueair pročišćivačem zraka, a koristim ga uglavnom noću. Veoma je funkcionalan, tih, moderan i uklopiv u moj prostor, spavaću sobu. Ne samo da ću preporučivati vaš pročišćivač, već sam ga i preporučila.  Vrlo ga je jednostavno koristiti, a kada ga navečer uključim prije spavanja zaspim čvrstim, zdravim snom.
Vesna
Zagreb
Posjedujem tri Blueair HealthProtect pročišćivača zraka lijepog dizajna koji su jednostavni za korištenje i učinkoviti u prikupljanju mirisa i dima prilikom kuhanja i pušenja. Prednost im je Blueair aplikacija za mobitel i mobilnost zbog ugrađenih kotačića. Idealno bi bilo da je cijena 30 % niža no preporučio sam ga i drugima i svi su zadovoljni.
Marko
Bjelovar
Blueair pročišćivač zraka je jednostavan za upotrebu, učinkovit i lijepog dizajna. Omjer kvalitete i cijene je također dobar i rado ga preporučujem i drugima.
Peter
Zagreb
Htjeli smo kupiti nešto što će nam podići kvalitetu života. Prvenstveno smo htjeli pokušati riješiti dva glavna problema:
1. Izrazito velika količina prašine koja se konstantno skuplja po elementima, tehnici itd. (imamo dosta tehnike, a i dva psa)
2. Problem povremene sezonske alergije koje muče neke od ukućana
Blueair smo postavili da bude nekako najbliže centru prostorije, radi preko dana na modu „normal“, preko noći u tihom modu i ako idemo od kuće kada se pokreće robotski usisavač, postavimo Blueair na maksimalni protok zraka. To se sve jednostavno podesi klikom na gumb.

Rezultat: nakon dva tjedna rada vidljive su ogromne količine prašine koje se nalaze na predfilteru a koje očito nisu završile po stolovima, policama, računalu ili još gore – u našim plućima. I to je samo ono što mi „vidimo“, ono što ostaje na filteru ćemo vidjeti tek kod mijenjanja filtera za par mjeseci.
Može li se osjetiti nekakva posebna svježina zraka? Pa i ne. Nećete osjetiti ništa posebno u smislu mirisa…no isto tako nećete toliko osjetiti niti mirise primjerice kuhanja jer ih uređaj vrlo brzo eliminira. Tako da bi rekao da je proizvod vrlo učinkovit, a i po testovima koje smo gledali po internetu spada u najučinkovitiji.
Izgled je po nama super, odličan spoj dizajna i funkcionalnosti.
Opravdava li proizvod relativno visoku cijenu dok s druge strane nema neke funkcije koje „konkurenti“ imaju, primjerice upravljanje putem aplikacije ili UV lampa koja ubija što već ubija?
Po mom shvaćanju i mišljenju poanta uređaja je da pročišćuje zrak i to radi najbolje. Ima predfilter (što mnogi konkurentski proizvodi nemaju) što će dugoročno uštedjeti novac i vrijeme jer će se glavni filter rjeđe mijenjati. Upravljanje putem aplikacije je gotovo nepotrebno za uređaj koji je u principu vrlo jednostavan, on – off te je odmah uz vas. Za UV lampe smo čitali istraživanja da su uglavnom marketinški trik jer ta veličina i jačina lampe u standardnim proizvodima nema apsolutno nikakvu funkciju osim dodatnog troška. Koliko vidim, ima vrlo veliki broj proizvoda na tržištu upitne funkcionalnosti – tu smo se pouzdali u test na koji smo naletili na internetu gdje Blueair pročisti zrak 3x bolje nego prvi slijedeći testirani konkurent iako su oba uređaja praktički imala istu deklariranu „snagu“ protoka zraka itd. Vrlo vjerojatno je stvar boljeg funkcionalnog dizajna i veličine filtera. Uređaj smo već preporučili poznanicima i rodbini koji imaju problema sa alergijama (iako realno nismo još taj dio „testirali“ no ne sumnjamo u rezultat).
Hrvoje
Zagreb

Sloboda disanja

Blueair je utemeljen na čvrstom uvjerenju da je sloboda disanja osnovno pravo. Danas su naši nagrađivani pročistači zraka još uvijek dizajnirani u Švedskoj kako bi stvorili najsigurnije okruženje za razvoj i rast djece – uz najmanji utjecaj na okoliš.

Korištenjem ove stranice prihvaćate odredbe opisane u našoj Politici Privatnosti.